Δευτέρα 11 Μαΐου 2009

Ο ψηλότερος άνθρωπος στον κόσμο....

Ο 27χρονος Κινέζος Ζάο Λιάνγκ με ύψος 2,46 μέτρα είναι υποψήφιος για τον τίτλο του ψηλότερου εν ζωή ανθρώπου στον κόσμο, αφού είναι μόλις 10 εκατοστά ψηλότερος από τον μέχρι τώρα κάτοχο του τίτλου αυτού, ο οποίος ονομάζεται Μπάο Ζισούν (που βλέπουμε στις φωτογραφίες), είναι επίσης Κινέζος, 57 χρονών και έχει ύψος 2,36 μέτρα. Το μόνο που μένει για να πάρει τον τίτλο ο Ζάο είναι να αναγνωριστεί το ρεκόρ του από τους εκπροσώπους των Παγκόσμιων Ρεκόρ Guinness.



Το μεγαλοπρεπές ανάστημα του Ζάο Λιάνγκ μετρήθηκε από τους γιατρούς που κλήθηκαν να τον εγχειρήσουν σε νοσοκομείο της πόλης Τιανζίν, αφού ο πανύψηλος αυτός άνθρωπος υπέφερε μέχρι σήμερα λόγω τραυματισμού που τον ανάγκασε να τερματίσει άδοξα την σταδιοδρομία του στο μπάσκετ πριν από μια δεκαετία και να μείνει άνεργος έως το 2006, όπου έπιασε δουλειά σε ένα τσίρκο, κάνοντας τον ταχυδακτυλουργό και παίζοντας σαξόφωνο και φλάουτο. Ευτυχώς οι γιατροί δήλωσαν πως μετά από την εγχείρηση στην οποία υπεβλήθη και ήταν επιτυχής, ο Ζάο θα μπορέσει να ξαναπερπατήσει χωρίς προβλήματα έπειτα από ανάρρωση περίπου δύο μηνών.
Τέλος, παρόλου που οι γονείς του έχουν μέσο ύψος, ο γιος τους βγήκε αρκετά ψηλός, γεγονός που προβληματίζει και τους ίδιους τους γονείς. Όσων αφορά το μεγαλύτερο ρεκόρ ύψους για άνθρωπο που έχει ποτέ καταγραφεί, σύμφωνα με τα ρεκόρ Guiness, το κατείχε ο Αμερικανός Ρόμπερτ Ουάντλοου (1918-1940) με ύψος 2,72 μέτρα.

Παράξενα δέντρα (Μέρος 1ο)....

Υπάρχουν δέντρα και δέντρα… άλλα με λεπτούς κορμούς και άλλα με χοντρούς, άλλα με κοντούς και άλλα με ψηλούς. Βέβαια υπάρχουν φορές που η φύση κάνει πάλι τα θαύματα της και οι κορμοί παίρνουν σχήματα που είναι ασυνήθιστα και μπορεί να θυμίζουν διάφορα πράγματα της καθημερινότητάς μας.
Δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες και θα καταλάβετε....

































Hotelicopter: Το 1ο ξενοδοχείο-ελικόπτερο....


Το Hotelicopter είναι το μεγαλύτερο ελικόπτερο στον κόσμο και ταυτόχρονα το 1ο ιπτάμενο ξενοδοχείο. Βασισμένο στο σοβιετικό ελικόπτερο Mil V-12, το μοναδικό αυτό κατασκεύασμα διαθέτει 18 δωμάτια με ειδική ηχομόνωση και πλήρεις ανέσεις ενός ξενοδοχείου 5 αστέρων όπως Jacuzzi, Wireless Internet, τηλεοράσεις LCD, Spa, μαθήματα yoga, παιχνίδια arcade, mini-bar σε κάθε δωμάτιο και πολλά ακόμη.


Αυτή τη στιγμή πιθανότατα θα ονειρευόσαστε ήδη κι εσείς ένα ταξίδι στον 7ο ουρανό της απόλαυσης με αυτό το πρωτότυπο ξενοδοχείο. Δυστυχώς όμως, όπως αποδείχτηκε το Hotelicopter δεν είναι παρά ένα viral promotion για τις ξενοδοχειακές μονάδες Yotel. Οι υπεύθυνοι της εταιρείας ωστόσο δεν απέκλεισαν το ενδεχόμενο να γίνει πραγματικότητα στο μέλλον…















Το μοναδικό ροζ δελφίνι...

Ατραξιόν έχει αποτελέσει η ανακάλυψη του μοναδικού ροζ δελφινιού που βρίσκεται σε μια λίμνη στη Λουιζιάνα των ΗΠΑ. Το γεγονός πως αυτό το παράξενο θέαμα έχει καταπλήξει τα πλήθη και όλοι θέλουν να το δουν έχει ανησυχήσει ιδιαίτερα τους οικολόγους, οι οποίοι προειδοποιούν τους τουρίστες να το αφήσουν στην ησυχία του.
Το μοναδικό αυτό ροζ δελφίνι είναι στην πραγματικότητα αλμπίνος και φωτογραφήθηκε για πρώτη φορά από τον καπετάνιο Erik Rue ενός τουριστικού πλοιαρίου, όταν ο ίδιος αποφάσισε να το μελετήσει μετά την πρώτη του εμφάνιση στην επιφάνεια της λίμνης Calcasieu, βόρεια του Κόλπου του Μεξικού. Για να ξεκινήσει την μελέτη αυτή εντύπωση του είχε κάνει όχι μόνο το χρώμα του σώματος του που το έκανε να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα, αλλά και το χρώμα των ματιών του που ήταν κόκκινο. Όπως φαίνεται η πρώτη εμφάνισή του έγινε μέσα σε ένα κοπάδι 4 δελφινιών, ένα εκ των οποίων ήταν προφανώς η μητέρα του, αφού δεν απομακρύνθηκε ούτε λεπτό από το πλάι της.
Ο καπετάνιος δήλωσε: “Έτυχε να δω ένα κοπάδι από δελφίνια και παρατήρησα πως το ένα είχε πιο ανοιχτό χρώμα από τα άλλα. Είχε ένα εκπληκτικό ροζ χρώμα. Δεν έχω ξαναδεί ποτέ κάτι τέτοιο. Όλο του το σώμα είναι ροζ, λες και κάποιος το έβαψε. Το δελφίνι φαίνεται πως είναι απόλυτα υγιές και φυσιολογικό, αν εξαιρέσει κανείς το χρώμα του, το οποίο προσωπικά το βρίσκω πανέμορφο. Το θηλαστικό είναι ροζ από το κεφάλι μέχρι την ουρά και έχει κοκκινωπά μάτια. Αυτό σημαίνει ότι είναι αλμπίνος. Το δέρμα του φαίνεται απαλό, γυαλιστερό και χωρίς κανένα απολύτως ψεγάδι. Εγώ προσωπικά το έχω εντοπίσει γύρω στις 40 με 50 φορές και φαίνεται πως το κανάλι που περνούν τα πλοία στην λίμνη Calcasieu αποτελεί το σπίτι του τόσο για το ίδιο όσο και για την οικογένειά του. Το δελφίνι έχει μεγαλώσει αρκετά από την πρώτη φορά που το είδα και κάποιες φορές απομακρύνεται από τη μητέρα του για να βρει τροφή και να παίξει αλλά πάντα είναι κοντά στο κοπάδι. Περιέργως, δεν φαίνεται να επηρεάζεται ιδιαίτερα από το περιβάλλον ή το φως του ήλιου, όπως θα περίμενε κάποιος λόγω της κατάστασής του, παρόλο που συνηθίζει να παραμένει κάτω από την επιφάνεια του νερού λίγο περισσότερο από τα άλλα δελφίνια του κοπαδιού.”
Η Regina Asmutis-Silvia, βιολόγος στην Οργάνωση για την Προστασία των Φαλαινών και των Δελφινιών, δήλωσε: “Ποτέ κατά τη διάρκεια της καριέρας μου δεν είδα δελφίνι με τέτοιο χρώμα. Είναι πραγματικά ένα πανέμορφο δελφίνι αλλά οι άνθρωποι θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί, όπως και με οποιοδήποτε δελφίνι. Θα πρέπει να το σέβονται, να το παρατηρούν από απόσταση, να περιορίσουν τον χρόνο που το παρακολουθούν και να μην το κυνηγούν ή παρενοχλούν. Παρόλο που το ζώο είναι ροζ, πρόκειται στην πραγματικότητα για αλμπίνο και αυτό φαίνεται από τα κοκκινωπά του μάτια. Ο αλμπινισμός είναι ένα γενετικό χαρακτηριστικό και είναι ακόμα άγνωστο ποιο είδος αλμπινισμού έχει κληρονομήσει το συγκεκριμένο δελφίνι.”





Έλατο φύτρωσε μέσα σε ανθρώπινο πνεύμονα ....

Ρώσοι χειρουργοί στα Ουράλια βρέθηκαν μπροστά στην μεγαλύτερη έκπληξη της καριέρας τους, όταν εντόπισαν ένα δεντράκι 5 εκατοστών να έχει κυριολεκτικά φυτρώσει στα πνευμόνια ενός 28χρονου Ρώσου. Οι γιατροί που μελέτησαν το σπάνιο αυτό περιστατικό, εικάζουν ότι το δέντρο φύτρωσε εκεί όταν ο νεαρός άνδρας εισέπνευσε έναν σπόρο.
Ο 28χρονος Αρτυόμ Σιντορκίν, από την πόλη Ιζέβσκ, βρέθηκε αρχικά στο χειρουργείο λόγω υποψίας καρκίνου, καθώς παραπονέθηκε για αφόρητους πόνους στο στήθος, έντονο βήχα και αιμόπτυση. Οι ακτινογραφίες του όμως, δεν έδειξαν ότι υπάρχει όγκος, αλλά ένα ξένο σώμα δίπλα στον πνεύμονα του.
“Όταν αρχίσαμε να κόβουμε με το νυστέρι γύρω από τον όγκο, βρήκαμε ένα ξένο αντικείμενο. Μετά ανακαλύψαμε ένα ζωντανό κλαδί ελάτης! Ήταν μεγάλη έκπληξη!” τονίζει ο χειρουργός που αρχικά νόμιζε ότι είχε παραισθήσεις.
Γιατροί που ήταν παρόντες στο χειρουργείο, έμειναν εμβρόντητοι όταν είδαν …πράσινες βελόνες! “Το κλαδί ήταν πράσινο, σαν να το είχαμε μόλις κόψει από το δάσος!” λέει ο Σεργκέι Σουκάνοφ, γιατρός στο νοσοκομείο εκεί.
Θεωρούν ωστόσο ότι ο 28χρονος εισέπνευσε τον σπόρο, ο οποίος εγκαταστάθηκε στον πνεύμονα και φύτρωσε εκεί.
Το κομμάτι του πνεύμονα που αφαιρέθηκε μαζί με το μικρό έλατο φυλάχθηκε σε ειδικό διάλυμα για να μελετηθεί καθώς παρόμοιο φαινόμενο δεν έχει εμφανιστεί ξανά παγκοσμίως…





Το πιο επικίνδυνο αεροδρόμιο στον κόσμο...

Το μικρό νησάκι της Καραϊβικής St. Martin, το οποίο είναι εκπληκτικό για εξωτικές διακοπές αλλά και ακριβό, διαθέτει το πιο επικίνδυνο αεροδρόμιο στον κόσμο αφού ο αεροδιάδρομος ξεκινάει αμέσως μετά την παραλία με αποτέλεσμα τα αεροπλάνα να περνούν κυριολεκτικά πάνω από τα κεφάλια των τουριστών, πολλές φορές παρασέρνοντας τους με την ώθηση του άνεμου που προκαλούν οι μηχανές των αεροσκαφών.....










FUNNY PICTURES


FUNNY PICTURES


FUNNY PICTURES





FUNNY PICTURES




ΑΣΤΟΧΟ ΧΤΥΠΗΜΑ


ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΣΤΗ ΜΠΡΙΖΑ

funny arabians

Women Driver

Funniest bike crash ever!!!

Ήξερες ότι:

-Τα δελφίνια κοιμούνται με το ένα μάτι ανοιχτό....

-Στο διάστημα οι αστροναύτες δεν μπορούν να κλάψουν λόγω της έλλειψης βαρύτητας....

-Οι περισσότεροι άνθρωποι χρησιμοποιούν περισσότερες μπλε οδοντόβουρτσες από κόκκινες....

-Στο Λευκό Οίκο υπάρχουν 13 092 μαχαίρια, πιρούνια και κουτάλια....

-Η ανακύκλωση ενός γυάλινου βάζου παράγει αρκετή ενέργεια για τη λειτουργία μιας τηλεόρασης για 3 ώρες....

-Οι κουκουβάγιες είναι τα μόνα πτηνά που βλέπουν το μπλε χρώμα....

-Τυπώνονται περισσότερα χαρτονομίσματα για το παιχνίδι Monopoly από ότι πραγματικά χαρτονομίσματα παγκοσμίως.....

-Ο πιγκουίνος είναι το μόνο πουλί που μπορεί να κολυμπήσει αλλά όχι να πετάξει.....

-Το ένα τέταρτο των οστών του σώματος μας βρίσκεται στα πόδια μας.....

-Μια καμηλοπάρδαλη μπορεί να καθαρίσει τα αυτιά της με τη γλώσσα της μήκους 21 ιντζών...