Κυριακή, 14 Ιουνίου 2009

Οφθαλμαπάτη...

Κοιτάξτε στη μαύρη κουκκίδα στο κέντρο. Μετά από λίγη ώρα θα δείτε τη γύρω
σκιά να συρρικνώνεται...

Οφθαλμαπάτη...

Βλέπετε τους κύκλους; Στην πραγματικότητα δεν υπάρχουν...

FUNNY PICTURES...

ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ…

Οι παρακάτω φωτογραφίες προέρχονται από αληθινές αγγελίες οι οποίες έχουν δημοσιευτεί κατά καιρούς στις εφημερίδες, κάποια στοιχειά είναι καλυμμένα για ευνόητους λόγους…

Πατήστε πάνω για μεγαλύτερο μέγεθος…

funny accidents...

funny bloopers....

Παγκόσμιο ρεκόρ μπύρας...

ΓΕΜΙΣΕ 250 ΠΟΤΗΡΙΑ ΣΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ 5 ΛΕΠΤΑ

Ο Philipp Traber, κατάφερε να σπάσει το ρεκόρ που είχε κάνει το 2001. Βελτίωσε το χρόνο του για 17 δευτερόλεπτα και έτσι μπήκε και πάλι στο βιβλίο Γκίνες. Ο «άθλος» του έχει να κάνει με μπύρα αφού…
Κατάφερε μέσα σε 4 λεπτά και 55 δευτερόλεπτα να γεμίσει 250 ποτήρια μπύρας. Τα ποτήρια τα πούλησαν για 1 ευρώ το ένα και τα έσοδα πήγαν για φιλανθρωπικό σκοπό...
ΠΗΓΗ:troktiko

Οι νόμοι της γκαντεμιάς....

01. Ο νόμος της σειράς: Αν περιμένεις σε σειρά και αποφασίσεις να πας στη δίπλα που κινείται πιο γρήγορα, είναι αποδεδειγμένο ότι αυτή που άφησες θα αρχίσει να κινείται πιο γρήγορα.

02. Ο νόμος του τηλεφώνου: Όταν καλείς λάθος αριθμό ποτέ δεν είναι απασχολημένο.

03. Ο νόμος της μηχανικής επιδιόρθωσης: Μόλις τα χέρια σου γεμίσουν με γράσο ή άλλο υλικό που λερώνει, θα σε πιάσει φαγούρα στη μύτη ή κάπου άλλου.

04. Ο νόμος του εργαστηρίου: Οποιοδήποτε αντικείμενο και αν πέσει, θα κυλήσει προς το λιγότερο προσιτό για εσένα μέρος.

05. Ο νόμος του λεωφορείου: Όταν είσαι στη στάση αρκετή ώρα και αποφασίσεις και ανάψεις τσιγάρο, τότε θα έρθει το λεωφορείο.

06. Ο νόμος του τσιγάρου: Μόλις ανάψεις τσιγάρο, θα προκύψει κάτι που πρέπει να κάνεις, μέχρι το τσιγάρο να καεί από μόνο του.

07. Ο νόμος του άλλοθι: Εάν πεις ψέματα στη δουλειά, ότι άργησες επειδή π.χ. έσκασε το λάστιχο του αυτοκινήτου, την επόμενη μέρα το λάστιχο θα σκάσει πραγματικά.

08. Ο νόμος του αφρόλουτρου: Μόλις βυθιστείς στην μπανιέρα και έχεις χαλαρώσει, θα χτυπήσει το τηλέφωνο.

09. Ο νόμος της συνάντησης: Η πιθανότητα να συναντήσεις κάποιον που ξέρεις, αυξάνεται όταν είσαι σε κάποιον που δεν θέλεις να σας δουν μαζί.

10. Ο νόμος του αποτελέσματος: Όταν ένα μηχάνημα δεν δουλεύει και προσπαθήσεις να το αποδείξεις στον ειδικό που έχει έρθει να το φτιάξει, τότε θα δουλέψει.

11. Ο νόμος του θεάτρου: Τα άτομα που έχουν θέσεις όσο πιο μακριά γίνεται από το διάδρομο, φτάνουν πάντα τελευταίοι.

12. Ο νόμος του καφέ: Μόλις φτιάξεις ζεστό καφέ στη δουλειά, το αφεντικό θα σου ζητήσει να κάνεις για δουλειά.