Πέμπτη 4 Ιουνίου 2009

Συνεννόηση μπουζούκι…



ΠΗΓΗ: troktiko

Οφθαλμαπάτη...



Τρεχούμενο νερό - Διφορούμενη εικόνα


Σας φαίνονται οι μπλε γραμμές να ανεβοκατεβαίνουν?

Οφθαλμαπάτη...


Οφθαλμαπάτη...

Οι κοντοί φορούν ριγέ ρούχα για να φαίνονται ψηλότεροι και οι ψηλοί καρό για να φαίνονται κοντύτεροι. Το μάτι στέλνει στον εγκέφαλο μας το είδωλο της εικόνας που βλέπουμε και αυτός το ερμηνεύει όπως νομίζει ότι θα έπρεπε να είναι αυτό το είδωλο. Άλλοι λένε ότι το το μυαλό μας παίζει παιχνίδια και άλλοι ότι έχει κάποιο bug ο "κώδικας". Ότι και να είναι έχει πλάκα, Εσείς τί βλέπετε στις παρακάτω εικόνες?










FUNNY PICTURES...

Τις ημέρες του Πάσχα η <κίνηση> στις εκκλησίες είναι μεγάλη, γι’ αυτό κάποιοι προνόησαν έτσι ώστε να βρουν κάθισμα…
Κάτι σαν τα μπουζούκια! Τηλ. Κρατήσεων 5-4-3-2-1 φτού και βγαίνω! Υπεύθυνος κρατήσεων ο παπαbooking…..

Η φωτογραφία είναι τραβηγμένη το Πάσχα του 2009 στο χωριό Μαλώνα της Ρόδου.
Ευχαριστούμε τον αναγνώστη Γιώργο που μας έστειλε την φωτογραφία….

Funny monkey....

Ήξερες οτι...

-Την διετία 1997-98 έγιναν στην Ελλάδα 12.538 απόπειρες αυτοκτονίας με φάρμακα....

-Οι μισοί περίπου από αυτούς που κάθονται 27 ώρες την εβδομάδα μπροστά σε μια οθόνη Η/Υ πάσχουν από μία τουλάχιστον διαταραχή προσωπικότητας....

-Το 43% των αμερικάνων πιστεύουν πως έχουν μεγαλύτερη ελευθερία λόγου από αυτή που χρειάζεται....

-Ο μέσος αμερικάνος τρωει σε όλη του την ζωή 50 τόνους τροφίμων...

-Το χαμόγελο στον άνθρωπο, είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας 17 μυών του προσώπου...

-1 άνθρωπος στους 2 δις φτάνει τα 116 χρόνια ζωής...

-Κάθε χρόνο γίνονται 50.000 σεισμοί...

-200 φορές περισσότερο κινδυνεύει να πεθάνει ένα παιδί στην γέννα, στις αναπτυσσόμενες χώρες...

Οι υπερτασικοί της βόρειας Ευρώπης, κινδυνεύουν 3 φορές περισσότερο να πάθουν καρδιαγγειακή νόσο από τους υπερτασικούς της Μεσογείου....

FUNNY PICTURES...













Φτερά φύτρωσαν σε γάτα....


Παράξενη και όμως αληθινή είναι η παρακάτω ιστορία που αφορά μια γάτα στην πόλη Chongqing της Κίνας. Το συγκεκριμένο συμβάν έχει τραβήξει τα βλέμματα αφού δεν έχει ξανατύχει ποτέ να δούμε γάτα με φτερά.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα της Daily Mail της Μεγάλης Βρετανίας παρόλο που το γατάκι γεννήθηκε φυσιολογικότατα και τίποτα δεν έδειχνε πως κάτι παράξενο θα συμβεί, μόλις έκλεισε τον πρώτο χρόνο ζωής του άρχισαν να φυτρώνουν προσαρτήματα που μοιάζουν με φτερά στην πλάτη του, ένα σε κάθε πλευρά της σπονδυλικής στήλης.
Όσον αφορά βέβαια την αιτία αυτών των περίεργων προσαρτημάτων οι απόψεις διίστανται. Άλλοι πιστεύουν πως τα οστικά άκρα ίσως είναι κάποιας μορφής μετάλλαξη, άλλοι πως το σιαμαίο δίδυμο μεγαλώνει μέσα στον γάτο αυτό και άλλοι πως πρόκειται για γενετική μετάλλαξη που προκλήθηκε από την έκθεση της μητέρας του αιλουροειδούς σε χημικά κατά την εγκυμοσύνη της.
Όπως δήλωσε ο ιδιοκτήτης του, ο γάτος δεν ενοχλείται από το επιπλέον άκρα του, αντιθέτως πάλι απολαμβάνει την ιδιαίτερη προσοχή και τα χάδια όλων....

apisteutes saboures in greek tv....

OLA 7....

Παγκόσμιο ρεκόρ για μπιφτέκια 312,5 κιλών....


Ένα νέο ρεκόρ Guinness κατάφεραν να καταρρίψουν οι άνθρωποι των Σερρών μετά από το ρεκόρ της μεγαλύτερης μπουγάτσας εν όψη της γιορτής Βουβαλιού. Οι καλοφαγάδες Έλληνες κατάφεραν να ετοιμάσουν χιλιάδες βουβαλίσια μπιφτέκια από κρέας βουβαλιού, τα οποία είχαν βάρος 312,5 κιλά με αποτέλεσμα να κερδίσουν άξια τον τίτλο και μια θέση στο βιβλίο Γκίνες.
Τα μπιφτέκια που φτιάχτηκαν από συνεργασία 70 μαγείρων περιείχαν 305 κιλά κρέας από βουβάλι, 60 κιλά κρεμμύδια, 30 κιλά γάλα, φρυγανιά, πολλά μυρωδικά. Μετά το πλάσιμο και πριν ψηθούν τα μπιφτέκια έφταναν τα 426 κιλά.
Για να κερδίσουν όμως την θέση οι μάγειρες αυτοί έπρεπε να φτιάξουν πάνω από 250 κιλά μπιφτέκια που τελικά όχι μόνο τα ξεπέρασαν αλλά φτιάξανε και πολλά παραπάνω θέτοντας τον πήχη αρκετά ψηλά για την επόμενη κατάρριψη του συγκεκριμένου τίτλου. Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός πως πέρα από το σπάσιμο του ρεκόρ κατάφεραν να δώσουν και ένα επιπλέον χαρακτηριστικό που θα τους έκανε να ξεχωρίζουν και αυτό δεν είναι άλλο από το κρέας βουβαλιού που χρησιμοποίησαν, ένα κρέας που θεωρείται πολύ υγιεινό, είναι άπαχο και έχει ιδιαίτερη γεύση....