Δευτέρα 1 Ιουνίου 2009

FUNNY PICTURES...









Gym Accident

GYNAIKA ODIGOS

Παγκόσμιο ρεκόρ μικρότερου αυτοκινήτου....


Το μικρότερο αυτοκίνητο του κόσμου κατασκευάστηκε στο Buckinghamshire από τον 47χρονο Perry Watkins, ο οποίος είναι λάτρης των αυτοκινήτων. Για την δημιουργία του μικροσκοπικού αυτού αυτοκινήτου ο Perry χρησιμοποίησε ένα παλιό παιδικό αυτοκινητάκι λούνα-παρκ, στο οποίο έβαλε έναν μικροσκοπικό κινητήρα διαστάσεων 99×66 εκατοστών, τον οποίο τροποίησε ο ίδιος.
Το “Κουρδιστό”, όπως έχει ονομαστεί από τον κατασκευαστή του επιβεβαιώθηκε από την Παγκόσμια Ακαδημία των Ρεκόρ που εδρεύει στις ΗΠΑ πως είναι το μικρότερο αυτοκίνητο που υπάρχει στον κόσμο.
Ο 47χρονος κατασκευαστής του “Κουρδιστού”, έχει ήδη σπάσει 3 φορές το παγκόσμιο ρεκόρ του χαμηλότερου αμαξιού και τώρα κατάφερε να κατασκευάσει και το νέο του δημιούργημα, η ιδέα του οποίου ωρίμασε μετά από περιήγηση στο Internet. Όπως δηλώνει ο ίδιος: “Έψαχνα στο eBay για κάτι που ήθελα και βρήκα ένα μικρό παιδικό αυτοκινητάκι λούνα-παρκ από τη Σκωτία. Το αυτοκινητάκι δεν λειτουργούσε αλλά γι’αυτό που είχα στο μυαλό μου ήταν ότι έπρεπε. Χρειαζόμουν μόνο τον σκελετό”.
Η τροποποίηση και η κατασκευή του διήρκεσε εφτά μήνες, έτσι ώστε ο Watkins να ενισχύσει τον σκελετό από υαλοβάμβακα με ατσάλινο πλαίσιο και να τον τοποθετήσει πάνω σε ένα μικρό τετράτροχο. Πρόσθεσε μία μηχανή 150cc, καθρέφτες, υαλοκαθαριστήρες, φώτα, εξάτμιση και ζωγράφισε στο μπροστινό και πλαϊνό μέρος φλόγες.
Τέλος άξιο αναφοράς είναι το γεγονός πως το αμάξι θεωρείται κανονικότατο και γι’αυτό και φορολογείται ως τετράτροχο, προσφέροντας στον κατασκλευαστή του την νόμιμη άδεια να το κυκλοφορεί στον δρόμο. Ο Watkins όμως που έχει ύψος 1,83 ίσως δυσκολευτεί λίγο στην οδήγησή του και να χρειαστεί να επιστρέψει και πάλι στην Jaguar του....

Gym Accident While Curling

very funny

Μια ξανθιά κάθεται σε μια ταράτσα...

Μια ξανθιά κάθεται σε μια ταράτσα και κοιτάζει κάτω την πλατεία. Απο εκεί ψηλά της φαίνονται όλα τόσο μικρά που απορεί. Βλέπει έναν κύριο να κόβει βόλτες στην πλατεία και της φαίνεται παράξενο που είναι τόσος δα.
Πάει στον 6ο όροφο και κοιτάει τον άντρα, τον βλέπει λίγο πιο μεγάλο, πάει στον 5ο και ο άντρας πάλι φαίνεται πώς μεγάλωσε. Πάει στον 4ο, στον 3ο, στον 2ο, στον 1ο και ο άντρας όλο και φαίνεται πιο μεγάλος.
Στο ισόγειο, πια ο άντρας φαινόταν γύρω στο 1.20, τον πλησιάζει και όσο μικραίνε η απόσταση που τους χώριζε όλο φαινόταν πιο ψηλός μέχρι που τον φτάνει και τον βλέπει ότι είναι κανονικός άντρας γύρω στο 1.80.
Όλο χαρά τον αγκαλιάζει και τον φιλάει.
Ο άγνωστος άντρας κοιτάζει απορημένος:
- "Με ξέρεις;" ρωτάει την ξανθιά.
- "Ε, πώς δε σε ξέρω, καλέ! Απο τόσο δα μικρούλι σε ξέρω!"

Μας έκλεψαν το αυτοκίνητο...

Μια ξανθιά στον σύζυγό της:
- Μήτσο, μας έκλεψαν το αυτοκίνητο, αλλά μην ανησυχείς! Κράτησα τον αριθμό!

Ο ΝΑΥΑΓΟΣ

Ένα υπερπολυτελές κρουαζιερόπλοιο, καθώς διαπλέει την Καραϊβική, περνά μπροστά από ένα έρημο νησάκι. Σε μια παραλία του νησιού ξαφνικά εμφανίζεται ένας ταλαιπωρημένος, κουρελιασμένος ναυαγός, ο οποίος κουνάει δυνατά τα σηκωμένα χέρια του, ανάβει φωτιές και κάνει σήματα καπνού, φωνάζει και κάνει ο,τιδήποτε δυνατό για να κινήσει την προσοχή επάνω του.
Κάποιος από τους επιβάτες που τον είδε ρωτάει ένα μέλος του πληρώματος:
- Τί έπαθε αυτός;
- Αααα αυτός; Πάντα έτσι χαίρεται όταν περνάμε από εδώ...

Ανάποδος κομμωτής....

Ο 35χρονος Κινέζος Wang Xiaoyu λανσάρει μια δικιά του νέα τεχνική στο χώρο της κομμωτικής φέρνοντας κυριολεκτικά τα πάνω κάτω αφού κουρεύει και χτενίζει τους πελάτες του ανάποδα. Πιο συγκεκριμένα ο νεαρός στηρίζεται στο κεφάλι του το οποίο είναι ακουμπισμένο σε ένα τραπέζι έχοντας τα πόδια προς τα πάνω σαν να κάνει κατακόρυφο.
Στη συνέχεια βάζει τον πελάτη να κάτσει μπροστά του στο σωστό ύψος και παίρνει το ψαλίδι και την τσατσάρα του και αρχίζει την περίεργη δουλειά του.
Παρόλο που ο κομμωτής αυτός ασκεί το συγκεκριμένο επάγγελμα 18 χρόνια μόλις πρόσφατα ανακάλυψε αυτήν την νέα τεχνική, την ανάποδη, προσπαθώντας να προσεγγίσει πελάτες στο μαγαζί του. Ελπίζουμε βέβαια το αποτέλεσμα της δουλειάς του να είναι καλό για να μην έχουμε δράματα....


ΓΛΩΣΣΟΔΕΤΗΣ

Κάτω από την πυθαρόπλακα,
την πυθαρόπλακά μας ,
κάθετε νουμι και νουμι ,
και νουμι και νουμάκι ,
πάω να πιάσω το νουμι ,
και φεύγει το νουμάκι .

ΓΛΩΣΣΟΔΕΤΗΣ

Σώσος και Σωσώ σοι τόνδ' ανέθηκε,
Σώσος μεν σωθείς, Σωσώ δ' ότι
Σώσος εσώθη.

ΓΛΩΣΣΟΔΕΤΗΣ

Η μάνα μου η μαυροβουνού, ψωμί σφελίδες μοίραζε.

ΓΛΩΣΣΟΔΕΤΗΣ

Αναποδογυροκαρυδοταυλόπαγκος.

ΓΛΩΣΣΟΔΕΤΗΣ

Ο καβρός αυγά'γλειφε , από πίσω από μια σφάκα πήγα κέκρυψα μια φλάσκα και παράγγειλα της σφάκας, σφάκα βλέπε μου τη φλάσκα.Ο καβρός αυγά'γλειφε , από πίσω από μια σφάκα πήγα κέκρυψα μια φλάσκα και παράγγειλα της σφάκας, σφάκα βλέπε μου τη φλάσκα.

Ο ΛΙΜΕΝΑΡΧΗΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ ΕΝ ΩΡΑ ΣΚΛΗΡΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ…




ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΓΕΛΑ Η ΝΑ ΕΞΟΡΓΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ, ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΜΕ ΧΙΟΥΜΟΡΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΡΙΞΑΜΕ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ, ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ, ΑΠΛΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΚΟΙΜΑΤΑΙ…

ΠΗΓΗ: TROKTIKO

FUNNY PICTURES....







Best Funny Gym Accidents and Gym Bloopers....

Humor i vicevi

sudac peder

Αστεία Φρούτα & Φαγητά (Φωτογραφικό αφιέρωμα)...

Συνεχίζοντας το φωτογραφικό αφιέρωμα στα αστεία φρούτα και προσθέτοντας και γενικότερα φαγητά, σας παρουσιάζουμε ένα αρκετά δημιουργικό και αστείο φωτογραφικό αφιέρωμα από καλλιτέχνες με μεγάλη αίσθηση του χιούμορ αλλά και της δημιουργικής σκέψης. Δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες και θα καταλάβετε....